N-Box

N-box

Нова ера на забавление
Android multimedia box 
HDR видео поддръжка

Android 6.0

Докосни се до света от уюта на твоя дом с N-box, Android и Google Cast. Гледай любимите си филми и предавания, слушай любимата си музика, следи любимите си влогъри и стриймъри, играй игри и се забавлявай, когато и където пожелаеш благодарение на зашеметяващия нов начин на взаимодействие с твоя телевизор.

Гледай всичко от твоето мобилно устройство на големия екран

Вече си вкъщи и искаш да споделиш с близките си онзи забавен миг, който сутринта засне. Насладете му се на големия екран на вашия телевизор, благодарение на N-box и Google Cast. И това не е всичко, приложението ти позволява да споделяш музика, филми, спортни събития и програми директно от твоя телефон, таблет или лаптоп върху удобния телевизионен екран в центъра на твоя хол.

Потопи се в завладяваща картина с HDR

Ще се пристрастиш към завладяващо реалистичните картини, които ще възпроизведе твоят телевизор с HDR технологията за подобряване на качеството на картината. В един миг си на дивана в хола, а в друг си на футболния терен. Ами...ако наистина си там?

Original Image Modified Image

Дистанционното отстъпва мястото на твоя телефон

Не спорете кой е изгубил дистанционното, а изтеглете бързо и удобно Cetus Play - вече вашият смартфон е дистанционно. Потърсете любимата си музика чрез удобното въвеждане на текст и релаксирайте. Вече всичко е наред.

Домашно кино приключение

Не забравяй, че днес имаш уговорка за кино! Ще те чакат у дома. Настанете се удобно и приключението може да започва, без реклами преди това.

DTS and Dolby surround sound

N-box поддържа DTS и Dolby surround sound, които ще ви принесат в завладяващата атмосфера на незабравим концерт или на филмов блокбъстър.

Инсталирай в три лесни стъпки

- Използваното изображение за N-box е примерно.
- N-box се предлага срещу депозит в размер на 50 лв., като услугата е обвързана с допълнителен абонамент.
- За повече информация се обърнете към нашите офиси или ни потърсете на 0700 20 570 Актуални промоции
Свържете се с нас0700 20 570