N3play - Info

N3play

 

"N3play" е приложение за гледане на определени телевизионни програми на мобилни устройства за абонати в мрежата на N3. Можеш да избереш интересното за теб съдържание измежду над 50 телевизионни програми. Музика, филми, детски програми и спорт са само част от жанровото разнообразие на пакета.

Вече нямаш причина за притеснение, ако си ангажиран и имаш неотложна задача. Вече имаш възможност да гледаш на запис любимите си предавания, в рамките на определени телевизионни програми, за последните 3 дни. Не се тревожи и в случай, че по време на интересно предаване е необходимо да проведеш спешен телефонен разговор - просто остави живото предаване на пауза и го догледай в удобен за теб момент.

Лесен за използване, интуитивен интерфейс с големи и удобни контроли. Можеш да гледаш програмите в малко прозорче или на целия екран на устройството ти. Наслаждавай се на високото качество на картината и звука чрез 4G, 3G или Wi-Fi свързаност към Интернет. Телевизията която е винаги с теб. ЗА ТЕБ :)

 

Как да се регистрирате за N3play услуга

За да използвате услугата е необходимо да сте активен абонат на N3 с абонамент за "Цифрова телевизия" и адрес на ползване на услугата на територията на град Пловдив. Инструкция как да получите Вашето потребителско име и парола както и кратко описание на всички възможности, които Ви предоставя порталът "Моите Услуги" можете да видите във видеото ''Как да се регистрирате за N3play услуга''.

Разгледайте възможностите на приложението N3play за мобилни телефони и таблети, както и кратки инструкции за работа с него във видеата за ''Инструкции за ползване на услугата''.

Приложението за Android или iOS можете да изтеглите от тук:

Допълнителна информация за услугата N3play може да получите на тел: 0700 20 570

 

Карта на покритие на услугата

За да можем да Ви осигурим гарантирано качество на тази услуга, както и Свободен Достъп до Интернет  на различни често посещавани места в нашия град, ние стартирахме изграждане на Свободни Wi Fi зони за Достъп до Интернет, които постепенно ще обхванат  голяма част от град Пловдив. Използвайте получените от Вас потребителско име и парола, за да регистрирате мобилните си устройства в мрежата на N3play и ще получите качествен и вълнуващ достъп до Социални Мрежи, Онлайн Радиа, YouTube, както и до интересни за Вас Уеб сайтове.

Допълнителна информация за услугата N3play може да получите на тел: 0700 20 570